Internet är uppdaterat, woop woop!

Fick tydligen nytt internet idag istället! :o Så nu kan jag äntligen blogga som vanligt. Följde i alla fall med ebba och emma hem efter skolan och var där i 1 timme elelr något och följde med när ebba skulle pierca sig. :) Lyckades även ramla i leran så skoran är det ju bara tt slänga(som ajg ändå skulle göra) och ena byx benet var alldeles lerigt, HAHAH! Annars så har det inte hät något speciellt, är skit trött så kommer säkert somna tidigt ikväll, men det är också gött. ;)
Här kör vi på fake smile jupp jupp!

Bara en dag kvar!

Har inte bloggat på hela 3 dagar! :o Ni vet ju dock att mitt internet går fruktansvärt segt, men håll ut det är bara 1 dag kvar sen får jag förhoppnings vis nytt internet! Försökte mig på att logga in nu och det funkade ju, dock går det fruktansvärt långsamt så kommer snart på damp på min kära dator så det är la bäst att jag lägger ifrån mig den. ;)

Inspiration


Ensam hemma och fint fint väder!

Har ju vart jätta varmt idag ju! :o riktigt vår väder, så har suttit ute med tyson sen typ 5 då mamma och pappa åka till farmor och farfar.
Dock började det bli kallt och det började låta massa så gick in, haha. ;) Ska kolla runt lite och se om ajg hittar något intressant på tv'n och vänta tills mamma och pappa kommer hem.

Långsamt internet!

Mitt internet är segare än segast och jag har inget att blogga om så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Börjar antagligen blogga som vanligt i mars när telia har uppdaterats. :)
Tyvärr så kan man ju inte kommentera på blogg inlägg från mobilen och bilderna vill inte alltid laddas upp så det blir så tråkigt om det bara blir mobil inlägg! Men ska försöka sitta vid datorn och uppdatera mer, även ifall jag får damp på internet. Seriöst, såhär långsamt har det nog aldrig vart!
Det är till och med så långsamt så det inte går att ladda upp en bild åhå. :(

Skola i 4 timmar, känns värt!

Åkte hem från skolan för att min mage krånglade jätte mycket. :( Inte kul alls! Imorgon är det i alla fall fredag, mycket skönt om du frågar mig! Måste dock till skolan då för att jag senare ska till ebba med emma, johanna och elin om hon nu blir frisk.  Annars så var jag bara på matte och gjorde matte provet som gick åt helvete och bilden där jag blev kalr med bilden vi håller på med just nu.
Jag och jenny är bra dansare oja. ;)

Baptism!

Sitter just nu med 2 datorer, lol! Haha men så går det när internet inte funkar på skol datorn. ;) Håller i alla fall på att skriva om baptism och blir snart galen! Malin var ju tvungen att ge mig och ludde den svåraste när hon visste att vi bara hade 2 lektioner på oss att skriva om den. Har bara en fråga kvar men den får jag ta imorgon då jag har tillgång till ne.se och massa religion böcker!
utan smink och vått hår, jupp jupp!

Tips på bra youtube kanaler!


Sjuk unge här!

Blev att stanna hemma idag! Hostar, har ont i halsen och kan fortfarande inte prata ordentligt. Åhå jag vill bli frisk. :(  Ska jobba med lite saker jag kommit efter med i skolan sen blir det nog att kolla o se om det är något på tv'n eftersom mitt internet går üper långsamt.
image description

Ny header!

Tjo!
Fixade lite med headern förut och den blev ändå ganska bra, eller? :) Håller dock fortfarande på att leta efter en bakgrund som är snygg och som man inte haft innan haha. ;)
Första bilden är ju för jävla smexig!

Ge mig pengar. :(

Hur fan lyckades jag klippa ut xbox'et så jävla bra men inga utav mina headrar? :(

Vad är det som lyser?

Vad är det en fågel? Nej kanske ett rymdskepp? Nej det är en sol! Som äntligen vill visa sig på morgonen!
Fick energi över 9000(typ...)när jag såg att solen var framme och det var ljust vid kvart i 7. Ska hämta skol datorn och lite andra små saker nu sen blir det att åka till skolan! Ha det himla bäst så uppdaterar jag la på inriktningen. ;)

Dumma blogg.se låter mig inte ladda upp bilder så ni får ytligare ett tråkigt inlägg utan bild.


Plast i min helix?

Haha o herregud! Tog ut örhänget på helixen(Ett hål i brosket i örat) för det började klia och på baksidan av hålet är det en vit liten plast grej som åkt av från örhänget som sitter fast i örat. Fyfan vad ont det gjorde att få ut den! Hahha usch ne det gör jag gärna inte om. :(
För övrigt så är det skola imorgon, orkar inte. :( Aja ska försöka sova om någon timma eller så. Annars kommer jag la inte upp imorgon!
Bilden är från igår men det får gå för den här gången hiuoihuio

WOHO

Vaknade utan huvudvärk idag! Woho, dock har jag fortfarande ont i halsen men det ska ju förhoppningsvis försvinna innan måndag. Så det blir la bara att vara hemma idag igen och ta det lugnt!
Tror jag ska fråga mamma om hon kan skicka efter lite saker nu hiouhiuohuio

Maxi och sånt.

Ligger i sängen dör av huvudvärk och halsont. Följde i alla fall med mamma och madde till maxi. Fick dock gå ut för jag var så himlans snurrig och för att jag fick panik. Jag får lätt panik om jag är i affärer och massa barn skriker. Då kan ni ju bara tänka er vilken panik jag hade när jag mådde dåligt också?
Äsch nu ska jag inte sitta här och klaga! Jag lever ju fortfarande i alla fall. :D

Jag har inget att blogga om

Sitter bara hemma, lyssnar på musik, pratar med folk och är inne på tumblr. Jupp, så ser mitt liv ut just nu!

Hår inspiration

autumn timesHair :)The Official Emmy Bow : Space OutL E - D É B U Tariana grande, avaya black, black hair, blue eyes, cute - inspiring picture on Favim.comSouls †cute, fucking gingers, girl, gorgeous, hipster - inspiring picture on Favim.com.(1) this is me :SImagens de Cher Lloyd – Descubra músicas, vídeos, shows, estatísticas e fotos na Last.fmFacebookIMG_0917.jpg picture by scenecorre - Photobucket

Vackerstore.se

vacker store har  massa bra produkter till ditt hår! Tycker alla ni ska klicka in och iallafall kolla. Dom är sjukt billiga också!

Band-bucketlist.

 Submitted by: w0rldshaker.  Submitted by: soyoung-soinvincible.  Submitted by: http://crockydoodles.tumblr.com/  Submitted by: deviant-behavior.  Submitted by: ohmystars1.

5 saker ni (kanske) inte vet om mig!


Hogwarts

Mår faktiskt bra idag! Bara lite hes och sånt men det försvinner säkert om någon dag. :)
Det har tom med plus grader idag. :o Helt otroligt! Det var inte ens kallt ute på altanen och då vet man att våren börjar komma. ;)

-deadly

Har inte haft någon lust att blogga de senaste dagarna men ska försöka bättra mig lite. Men just nu har jag verkligen ingen ork att göra någonting för mina halstabletter är slut. :(

Harry potter!

Dagen har la vart ganska bra ändå. :) Var i skolan tills typ 12. Fick ansträna mig sjukt mycket för att kunna prata så jag åkte hem. Runt typ 3 åkte jag och mamma till ortopeden och han sa att det gick framåt så det var la bra! Sen hämtade vi madde och så :) Se har jag bara vart hemma och bärt upp en ny hylla jag fick från mamma. Hon ville inte ha den mer så ja tog den haha ;) Ni får dock bildernao ch sånt på den någon annan gång.
Annars så har jag precis kollat klart harry potter och de vises sten. Mysigt mysigt!
Råkade göra sönder min dator förut också. Skulle stoppa i högtalar sladden men stoppade in den i usb uttaget istället. Den har dock gjort såhär förut och då lät jag den vara i typ 1 månad eller så. Använder dock min spel/film dator just nu. (tangenterna är lite kostia nu i början och alla funkar inte så bra så om det är stavfel eller så, så är det inte mitt fel ;) ) Men den har inget sd kort uttag så kan inte föra över bilder om det inte är från min mobil. (bilden ovan är från min mobil.) Så ni kommer nog få nöja er med mobil bilder tills jag försökt fixa mitt internet på min skoldator eller tills min dator börjar funka igen!

Städastädastäda!

Försov mig till 12(lol) så istället för att bara sitta vid datorn hela dagen så städade jag mitt rum lite snabbt! :D

inriktining

Sitter på inriktningen och har dö tråkigt! Därför har jag suttit hela lektionen och gjort gif's, haha. ;) Har även runt lite på gina och hittat massa snygga kläder! Men dom får tyvärr vänta tills nån gång efter mars...  Eller så kanske man kan fjäska för mamma? hehe. ;)

every day i'm tumblrin'!

Har vart ensam hemma hela morgonen, sjukt underbart om du frågar mig!
Annars så blir det nog bara att vara hemma idag och ta det lugnt. Madde kommer nog hem sen nångång under dagen så det är la chill!
Kommer nog vara inne på tumblr hela dagen så vill ni följa mig så hittar ni min tumblr HÄR.
FRUKOOOST!!!!

Melodifestivalen 2012

Så var det igång igen!
Enligt mig så var dead by april helt klart bäst. Sen var ju sean banan bra också! :)
Sean Banan - Sean den första banan
Dead by april - Mystery
Annars så har jag pratat med Brad på skype med världens dåligaste mic! Haha så fick skriva hela tiden, måste köpa nya iphone hörlurar så jag kan prata med han igen. :(

Väldigt mycket ändringar!

Har inte bloggat under hela dagen bara för att jag försökt fixa bloggen. Blev iallafall nöjd med resultatet! :D
Har dock små saker kvar att ändra. Men det får jag fixa när jag har ork. :)
Vad tycker ni om den nya designen?


Och sen till den andra uppdaterngen.
Som ni ser på bilderna så har jag färgat mitt hår!
Var ju sjuk igår(höll på att spy på morgonen) så jag passade på att färga mitt hår. Första gången jag färgar det själv och blev faktiskt grymt nöjd! Dock så är det bara en väldigt mörk brun toning så det kommer ju gå bort om någon månad. Men det är ju chill, för då slipper jag förhoppningsvis bleka håret om jag nu vill färga det rött sen. :)

haringetattbloggaomsågörensåndärlistaigen.

1. Är du singel? yes!
2. Bästa killkompis Brad och Greg ^^
3. Bästa tjejkompis Måste vara Elin. :)
4. Röker du? Nej.
5. Fullständigt namn Pernilla ___ ____ ___ Ohlsson :D
6. Födelsedag 22 september :)
7. Är du svensk? 12,5% nånting men sen är jag helt svensk! :)
8. Vem ringde dig senast? mamma
9. Vem smsade dig senast? Louise
10. Vem kramade du senast? Måste vart madde :o
11. Vem pussade du senast? Eh.. ingen aning :o
12. När pussade du någon senast? Ingen aning där heller :o
13. En snygg kille Christofer Drew!
Likes | TumblrUntitled
14. En snygg tjej
Amber "Ambrehhhisdead" Katelyn Beale!
Hello fucking bastard!Alexa's Hunnies's Photos - ALEXADDICTED PRESENTS .... Ambrehhh Is Dead
15. Vem träffade du senast & vart någonstans? mamma, köket!
16. Ögonfärg Bruna
17. Vem såg du senast? mamma c:
18. Har du någonsin förlorat en vän? ja
19. Vad åt du senast? macka
20. Vad drack du senast? vatten!
21. En vacker person Damon Fizzy! Både insidan och utsidan. ;)
Untitledlove me some h2o. on DailyBooth
22. En snäll person Jag Höhöhihihuhuhehe
24. En konstig person Madde ;)
25. När skrattade du senast? Imorse ^^
26. När grät du senast? För typ en vecka sen eller nåt :o
27. Vill du ha ditt ex tillbaka? nej
28. En du saknar Isa!
29. Ditt humör just nu Ganska glad antar jag :)
30. Hur många vänner har du på facebook? 306, känner nästan alla ;)
31. Hur många av dem är tjejer & hur många killar? ORKA RÄKNA D:
32. Har du skilda föräldrar? Ne
33. Hur många syskon har du? Ett!
34. Din favoritfärg Svart, blått, turkost & rosa :)
35. Nån du vill träffa  Oliver Sykes, Damon Fizzy, Greg, Brad, Demi Lovato, Isa och säkert massa mer! :o
36. Äckligaste du vet Insekter!
37. Har du någonsin brutit mot lagen? jadå.
38. Är du kär just nu? Vet inte. :O
39. I vem? Jadu ;)
yes! inte helt komfortabel med det dock!
2. Bästa killkompis
Mickael c:
3. Bästa tjejkompis
Anna, Hanna & Edvina.
4. Röker du?
Nej, slutade för 7 månader sedan :)
5. Fullständigt namn
Casey Helena Carlsson.
6. Födelsedag
8 Oktober :)
7. Är du svensk?
halv finsk, och halv svensk!
8. Vem ringde dig senast?
Edvina!
9. Vem smsade dig senast?
Adde c:
10. Vem kramade du senast?
Vetinte hahaha.
11. Vem pussade du senast?
.. Anna tror jag!
12. När pussade du någon senast?
I veckan typ? c:
13. En snygg kille
Oliver Sykes!
14. En snygg tjej
ingen aning om vilka de är, men snygga var dom!
15. Vem träffade du senast & vart någonstans?
mamma, köket!
16. Ögonfärg
blåa/gröna
17. Vem såg du senast?
mamma c:
18. Har du någonsin förlorat en vän?
ja
19. Vad åt du senast?
choklad.
20. Vad drack du senast?
vatten!
21. En vacker person
Natalie Portman, I mean, LOOK AT HER.
22. En snäll person
Jag C:
23. En gullig person
Edvina :D
24. En jobbig person
Elias...
25. En konstig person
Jag!
26. En med magrutor
Lucas!
27. När skrattade du senast och varför?
Nyss, ludde är konstig :(
28. När grät du senast och varför?
kommer inte ihåg c:
29. Vill du ha ditt ex tillbaka?
nej
30. En du saknar
Jesper.
31. Ditt humör just nu
arg för att jag är förkyld, glad för att ja har choklad.
32. Hur många vänner har du på facebook?
runt 1100. känner inte häften :)
33. Hur många av dem är tjejer & hur många killar?
hahaha som om ja räknat :( ?
34. Har du skilda föräldrar?
nä c:
35. Hur många syskon har du?
två!
36. Din favoritfärg
Svart, blått, turkos & grönt c:
37. Nån du vill träffa
kändis: Oliver Sykes, Natalie Portman, Sarah Jessica Parker, Jonny Craig, Russel Brand, Dita Von Teese.
Vanliga människor (speciella sådana dock): Jesper, Arvid & Lucas c:
38. Äckligaste du vet
Blod, snusiga stanker, ärtsoppa och insekter.
39. Har du någonsin brutit mot lagen?
jadå.
40. Är du kär just nu?
nä. intresserad dock.
41. I vem?
han läser min  blogg, så tänker inte säga vem de är heh.

Paradise

Förlåt för att jag inte uppdatera igår, men orkad inte. :( Har inte hänt något speciellt heller så har inget att skriva om! Men vi hade iallafall halv studiedag idag så det var ju nice. :)