Ullared!

Skolan har vart ganska bra ändå. Stog i cafeét med johanna från halv 9 till halv 12. Fick ihop 760:- på bara 4 timmar! :o
Dom sa att det var rekord på morgonen också så det var nice! :D Senhade vi bara no och sen slutade vi.
Efterskolan åkte jag, madde och mamma till ullared. Hade dock inte några pengar men fick 500:- av mamma så det var nice! Köpte dock inte så mycket, bara massa små saker. :)
Och när jag och madde var vid sminket så gick strömmen på hela ullared. :o Blev sjukt rädd så hoppade nästan i hennes famn. HAHAHH

Dåligt internet

Har inte bloggat för mitt internet går hur segt som helst så har inte orkat sitta vid den. Var iallafall på karlssons igår och idag har jag bara vart i skolan. vi får se hur det blir med bloggningen fram tills på onsdag för då upptaderas mitt internet!


Teenagerposts.tumblr.com


Dessa anonyma kommentarer.

Jag läste det igår efter jag skrev det. Tyvärr så är jag inte en sådan människa som kollar 24/7 vad själva blogg.se skriver. :)
Sen var ju inte detta något farligt att skriva så jag fattar inte varför du inte kan skriva ditt namn? Så farlig är jag inte. :o

143

Hello Love you - Jappy GB Bilder - GB Pics & Gästebuchbildersamanthareneahorner: follow me, I’ll follow back - Girls With Plugsm0ther fuck3ralternative, cool, cute, girl, hair - inspiring picture on Favim.comThis is Colourful.Charm PhotosJUST A DAYDREAMI'm in LoveFuck it I'm young. ♥the voice inside my headthe voice inside my headImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Ny layout på blogg.se

Vet inte vad jag tycker om den, känns mer som att blogg.se satsar på mode bloggar än andra bloggare. Aja, det är la bara att vänja sig med den nya lite tråkigare första sidan!
Vad tycker ni om den nya framsidan?

Staden!

Vart en helt normal fredag i skolan idag. Inget soeciellt hände så har inget att berätta om det. Efter skolan åkte jag och mamma ner till stan o handlade. Fick hårspray och så, sen hämtade vi pappa och åkte och köpte en ny spis. Så ja, det har inte hänt något speciellt idag ;)


Kan tyvärr inte ladda upp någon bild för http://blogg.se">blogg.se appen har damp!


Tröööööööött

Vart så trött efter skolan idag så somnade någon gång runt 7 men vaknade igen runt 9 och nu manhaftig inte sova... Men ville bara säga att mitt internet går riktigt långsamt just nu( får nytt nästa månad) så jag blir bara grymt irriterad när jag sitter vid dator. Så nät jag uppdaterar så kommer det vara från skolan eller från mobilen.

Och bilden är bara så jävla awesome så den får vara där.


Stan med mamma!

Köpte hårfärg, mascara och sen såg jag skrivboken som jag egentligen inte behöver men tyckte var så grymt söt så jag var tvungen att köpa den. :D hittade dock inte färgen r3 så fick ta 6.60. Får se hur det blir, men denna är rekommenderad till brunt hår så den har la antagligen inte någon blekning i den. Men men om inte detta funkar färgar jag det svart och låter det blekas av sig själv.

Och självklart låter inte blogg.se appen lägga ut bilden.


Svar på fråga!

Varför jag vill vara rödhårig?, varför inte?
Sen om du nu tycker det är fult att vara "ginger" eller "rödhårig" så är det helt okej. Det är din åsikt men snälla håll den för dig själv.
Tappade respekt för mig? Att jag färgar mitt hår rött kommer inte ändra den personen jag är. Såg även att du är från kungsbacka. Kul att jag antagligen känner dig också. Du kanske skulle pröva att skriva ditt namn någon gång också.
Ally är sjukt grym och hon visar bara hur man ska göra o hur det ser ut när det är klart.
Och sen till sist vem har sagt att jag bara ska ha rött hår?

Rött hår imorgon?

Är sjuk idag igen, ögat är inte lika rött men det gör fortfarande lite int så skulle inte orkat koncentrera mig i skolan så skipapde den. Imorgon så skulle alla sjuor och nior någonstans och åka skidor. Dock så skippar jag det med. Kan inte åka skidor+ att jag inte får pga mitt knä. Men kommer på Onsdag om jag inte råkar ut för något mer. ;)
Måste dock få ner mamma till stan imorgon och köpa hårfärg till mig. Ska färga det i Garnier Nutrisse Ultra Color R3, har kollat runt lite och den verkar funka på mörkt hår så det är la bara att testa! :D
Bild från google.

Tror det kallas snö.


Smarties!


Hur awesome är det inte att jag kan göra fish eye utan att ha fish eye objektiv på min kamera(nikon d3100) då? WOOP WOOP! Förbered er på fish eye regn det närmaste vecorna. :)

Socialaste dagen på en vecka.

Madde kom hem idag på morgonen, sprang upp till mitt rum och hoppade på mig i sänge. Kul sätt att vakna på? Nja, det finns nog bättre!
Men i alla fall under dagen var vi och handlade(fick dra på mig några någurlunda kläder och sminka mig lite lätt(dock kan jag inte sminka ögonen som jag brukar pga det svullna röda ögat. :/), fotade madde och nördade sims, prataded och sånt där. ;)
Sen kom Per nån gång runt fyra, så vi åt och sen åkte dom runt typ 7. Men nu ska jag vara lite social med mamma. :)

Jag kommer inte på någon rubrik så jag skriver det här.

Har vart sjuk och mamma köpte sims 3 åt mig igår. Ni kan ju fatta hur lite socialt liv jag har för tillfället? Haha :(
Är fortfarande sjuk men det börjar bli bättre, men ögat är fortfarande irriterat så kanske måste åka och kolla upp det. Usch..
Men om jag inte bloggar så finns jag här eller vid min systers gamla dator och spelar sims. ;)
omnomnomn...

Vad jag fick från Madde

3 kepsar, solglasögon, hörlurar, skor(som ajg antagligen får vänta med att gå i pga mitt ben), ett iphone skal och en fejk töjning jag har på mig just nu så kunde inte ta kort på den. ;)

Usel uppdatering.

Har verkligen inte orkat sitta vid datorn så mycket de senaste dagarna, där av har det inte blivit någon bloggning!
Men det har ändå inte hänt något speciellt mer än att madde och per kom hem till oss igår. :) Fick några riktigt nice saker! Orkar dock inte hämta sladden till min mobil så ni får se det sen. Men ska försöka fixa bloggdesignen och sen blogga mer. :)

5 från igår.



Foo fighters

Försov mig imorse, åhå så smart! Så när mamma kom hem igen så åkte vi till rusta, ikea och maxi o handlade. :)
Blev även lite saker hiouohiouhohouhi
Pratade även med madde idag i TELEFON! Har nog inte vart såhär glad på länge! Det är inte ofta man längtar till en måndag så man får ju passa på att vara sådär hyper glad nu. :D
Hittade även laddaren till kameran igår kväll så vart ute och fotade lite förut, men dom bilderna får ni se en annan gång. ;)

Hide yo kids Hide yo wife Hide yo husbands cuz the giants are raping everybody out here.

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Hade matte, bild , spanska och so. Haha det har verkligen vart en såndär kaos dag idag. Imorgon är det fredag den 13 med! Hoppas inte allt går fel i alla fall. ;)
Nu ska jag gå ut med Tyson men tyvärr har jag fortfarande inte hittat laddaren till kameran så kan inte ta några kort. :/

Jodå vi är normala!

Sitter hemma hos eliiin. Vart iskolan först då sen gick ajg hem till elin och vi har vart knasiga, man kan nog tro att vi är höga! HAHAH Men ni får ha det så bra för nu ska jag fortsätta vara knas!

Who Are You Now?

Förlåt att jag inte bloggat förens nu men vi lämnade emma hemma hos henne efter skolan sen kom jag hem och somnade nästan med en gång.
Men skoldagan vart la hyfsat bra ändå. Det är ju skola så vad ska man förvänta sig liksom?
Sitter längst fram sådär snett mot mitten så alla lärare kommer se vad jag håller på med. Kul! Får även skit ont i ryggen när jag sitter snett. Men det får la gå att ha ont i ryggen i typ 5 veckor till...
Åhåhå skulle lagt in en skit skön låt här men så har datorn damp igen och låter mig inte kopiera saker. Ska försöka spara ihop till en ny dator hur nu det ska gå.

Ny termin och skit då!

Åhåhåh vill verkligen inte till skolan. Får hoppas på att jag inte kommer sådär förbaskat tidigt som jag gör ibland när mamma har lust att köra lite fortare på morgonen.
Har skit ont i ryggen så kommer la inte kunna konsentrera mig idag men vi kör på en ny termin ändå!

Det är inte lätt att hjälpa någon på andra sidan jorden.

Skola imorgon så ska försöka sova tidigt. Dock är det inte så lätt att sova eller tänka på nått annat än det som har hänt. Du klarar det kompis, du kommer vinna över känslorna och få ditt liv på fötter igen.
Förstor tröja och rött öga, yes då kör vi eller?

Snöbilder!

Gick ut med Tyson och tog med mig min iphone ut och tog kort på den första snön den här vintern! Har dock slarvat bort laddnings saken till min kamera så får la leta upp den och se om jag kan gå ut imorgon om nu snön ligger kvar o ta kort. :)

Sarcastic mister know it all.

Vart och handlade med mamma och sånt. Hittade dock inte skrivblocket som jag letade efter(ett skrivblock med massa mappar så man slipper ha 393957 skrivblock i skolan) men dock har min syster fortfarande kvar sin gamla så får la dra ut sidorna som hon använt och använda den istället.
Sen började det snöa också! :o Trodde vi skulle slippa snön iår...

Möblera om?

Har nyss kollat på gladiatorerna åhåhå vad jag har saknat det!
Annars så planerar jag hur jag ska möblera om mitt rum och snackar med da fizzy family!
Vilken tycker ni bäst om?
Självklart kommer det vara mycket mycket mindre yta mellan allt irl.

Leopard.

Bilden suger men blev i alla fall ganska nöjd med sminket idag!
Det jag använda var: Mascara, eyeliner, conceler, hudfärgad och rosa ögonskugga

Därför vill jag inte bara säga woolie utan också en hel del boolie!

Ni kanske inte visste det, men jag är en utav dom där coola ungarna som tar kort på sin red bull.
Men imorgon(idag fast på dagen...) så kanske jag åker in till stan med mamma och pappa eller så blir det att stanna hemma. :)
Beror på vad gamlingarna ska. Blir det massa bil affärer som pappa brukar gå in i så är det ett big NO NO! Haha inte så kul att stå där i ca 1 timme när han kollar på en svindyr bil och verkligen tittar sådär noga och mumlar för sig själv när han inte ens har råd att köpa halva bilen. ;)

Innan 2012 är slut ska jag...

Gjort ett inlägg i min gamla blogg om detta. Så tänkte fylla på listan lite! Ni kan hitta inlägget här.

Kommer ni ihåg dom här?


Shopping!

Tjenare!
Vart i stan med mamma och köpt julklapp till madelene. Hittade även lite till mig själv! :)

100 frågor om mig.

SENASTE:

1. Dryck: Vatten

2. Telefonsamtalet: Mamma

3. SMS: Louise

4. Sång du lyssnade på: Honestly - Hot chelle rae

 

HAR DU NÅGONSIN:

6. Dejtat någon två gånger: ne

7. Har någon varit otrogen mot dig: ne

8. Varit kär: Ja

9. Förlorat någon speciell person: Ja

10. Varit deprimerad: Ja.

11. Varit så trött att du somnat sittandes: Haha jodå många gånger!

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

12. Blå

13. Svart

14. Rosa

 

I ÅR HAR DU:

15. Lärt känna en ny vän: Jodå! :)

16. Fått ditt hjärta krossat: Nej

17. Skrattat så att du har börjat gråta: Ja! :D

18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Ne

19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Det har jag gjort för länge sen!

20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Jodå, dock vart det inget dåligt. ;)

21. Kysst en kompis: Ne

 

BLANDAT:

22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Kanske 5-10 stycken jag aldrig träffat av ca 200?

23. Hur många barn vill du ha i framtiden: Max 2.

24. Har du några husdjur?: Ja

25. Vill du ändra ditt namn: Ja

26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hemma>Skola>Hemma

27. Vilken tid vaknade du idag: Runt 11

28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Gjorde designs

29. Någonting som du längtar till: Den 16 Januari.

30. Din favorit låt för tillfället: mr. brightside - the killers

31. En sak du skulle vilja ändra med ditt liv: Vet inte

32. Vad lyssnar du på just nu: Tv om det nu räknas?

33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Oliver: Ja

34. Vad gör dig irriterad just nu: Är inte irriterad. ;)

OM DIG:

36. Vad är ditt namn: Pernilla Ohlsson

37. Singel/upptagen: singel

38. Stjärntecken: Jungfru

39. Kille eller tjej: tjej

40. Grundskola: Bräckaskolan

41. Gymnasie: Ingen aning än.

42. Högskola: Smedingeskolan

43. Hårfärg: Brunt/rött/svart

44. Långt eller kort: Mellan

45. Längd: ca 173 cm

46. Vad gillar du gällande dig själv: Min högra lilltå

47. Piercings: 1 lobe i vänstra örat och 3 lobe i högra örat+1 helix. Ska bli fler när jag blir 18. :)

48. Tattoos: Inte än

49. Höger eller vänster: Högerhänt.

 

DIN FÖRSTA:

51. Operation: Opererade knät i maj och sen har jag sytt mitt öra, men tror inte det räknas som operation?

52. Piercing: 2 lobe(1 i vänsta och en i högra)

53. Tatueringen: Ingen

54. Bästa vän: Elin

55. Bloggen: Det var säkert nått löjligt med massa siffror.

56. Husdjur: hund

57. Vaccination du minns: Alla jag fått i skolan

58. Konsert: Har tyvärr aldrig vart på en konsert

60. Alkohol du drack: Öl

 

JUST NU:

61. Äter du: Inget

62. Dricker du: Vatten

63. Är du på väg att: Skriva det här

64. Lyssnar du på: Inget

65. Väntar du på: Inget/ingen

 

DIN FRAMTID:

66. Vill du ha barn: Kanske

67. Vill du gifta dig: Kanske

68. Jobb: Vet inte

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon

70. Kramar eller pussar: Båda

71. Kortare eller längre: Längre

72. Yngre eller äldre: Vet inte.

73. Romantisk eller spontan: Vet inte

74. Snygg mage eller snygga armar: Vet inte

75. Tatueringar eller piercingar: Båda

76. Känslig eller inte: Inte för känslig kanske...

77. Ragg eller förhållande: Förhållande

78. Bråkstake eller tveksam: Nått emellan?

 

HAR DU NÅGONSIN:

79. Kysst en främling: Nej

80. Gjort något sjukt spontant: Jodå

81. Tappat glasögon eller linser: Nej

82. Haft blått hår: Nej

83. Krossat någons hjärta: Ne det tror jag inte

84. Har någon krossat ditt hjärta: Jodå

85. Har du blivit arresterad: Nej

86. Dissat någon: Ordet dissa är fail.

87. Gråtit när någon dött: Ja

88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Ja

 

TROR DU PÅ:

89. Dig själv: Ja

90. Mirakel: Kanske

91. Kärlek vid första ögonkastet: Ja

92. Himlen: Jag ser den ju så ja.

93. Tomten: Självklart! Det finns ingen snyggare!

94. Att kyssas på första dejten: Beror la på

95. Änglar: Ne

 

SVARA ÄRLIGT:

96. Varit otrogen: ne

97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Jag svara på det i förra frågan men nej.

98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja

99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Familjen, kompisarna och massa mer

100. Har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: Jodå