Error, couldn't find the headline.

Är otroligt förvånad att ni fortfarande kollade in här under tiden jag inte bloggade! Vet inte varför, men det har vart skönt att inte behöva tänka på att blogga.
Prövar det här igen och sen får vi se hur det går!
Idag hade vi i alla fall halv studie dag, gick dock inte idag för vi hade bara mentorstid och inriktningen för vi skulle gå till hästarna och sånt. Och jag har inte lust att klappa hästar och göra iordning dom, skulle säkert vart kul att göra om man hade något intresse för det men mitt intresse för hästar är 0,000000- Så stannade hemma, kanske plockar iordning i mitt rum eller nåt sen. Kan knappt se mitt golv längre så det kanske är dax?
OBS! Bytte till min dator igen(fick igång den igår) dock kan jag inte prata med någon på skype längre vilket suger. :(

Y U CAN'T BE MORE RESISTANT!
Har inga bilder på den här datorn, chalalala

Ge mig pengarrrrrr


-

Eftersom jag inte uppdaterar så mycket atm så kan ni ju lägga till mig på dessa sidor! :)
Facebook - 4wkw4rdsw4g
Twitter - Quiniex
Instagram - Quintex
Gifboom - Quintex
Gifyo - Quintex
Youtube - QUINIEX

Kalas!

Tjenare!
Idag blir det kalas för madde, mamma och pappa för släkten. :) Den dåliga uppdateringen betyder på att jag helt enkelt inte har orkat haha. ;)
Ska dock försöka bättra mig på det! Om typ 15 min eller något så börjar la folket komma, så får la gå och göra iordning lite små saker. :)

Tjalalala

Fick byta grupp från spanska till svengelska, woop woop! Jag orkar inte sitta och skriva om mitt liv atm.
TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.TUMBLR.

12/3-2012

Tjenare!
Började dagen med att vara i skolan, det är typ förintelsedagen idag eller nått haha. Så 2 stycken kom  till våran skola som ahde överlevt andra världskriget(dom var judar och ahde bott i sånt där läger) Vilket var sjukligt tråkigt. Satt och lysnade på dom i ca 1 timma på en jätte hackande live sändning(det var bara niorna som satt i musiksalen för dom hade jobbat om det) där man knappt hörde nått haha. Skit kul! Åt nån gång runt 12 och sen gick jag och elin ut och satte oss i solen, chill! Sen hade vi matte, svenska och sen slutade vi. :) Sen dess har jag bara vart hemma.

Godmorgon!

Godmorgon!
Gick upp runt 5 haha orka. :(
Duschade och gjorde iordning mig på typ en halvtimma så var ju klar runt typ halv 7! Firade pappa, haha gammal gubbe nu. Hela 40 år! ;)

ingenrubrik.se

Orkar inte komma på en bra start på inlägget åhåh men igår åkte jag i alla fall in till stan med mamma och pappa. Fick ett nytt spel, solglasögon och hörlurar. Åhihouhiho
Idg hjälpte jag pappa med moppen, tvättade den och körde för första gången iår! Äckligt kul, men blev lite irriterad över att jag inte klarade fyrkanten haha. :( Har klarat den flera gånger innan juuu. Sen åkte jag till affären med mamma och efter det har jag bara vart hemma och tatt det lugnt. :)

Tips på bra kajaler?

Jag har ingen kajal över huvud taget! Min syster använder dock en från Laura kay som hon fått från en tidning som är äckligt bra! Har letat nästan över allt men har inte hittat den någonstans. :o Någon som vet vad man kan få tag på Laura key saker här i sverige? Eller vet ni någon annan bra kajal?

Innebandy turnering!

Bloggade inte igår för ja var i stan med Madde. Vart faktiskt riktigt kul! Gick runt och leta present och så, åkte hem runt typ hal 10 eller nått haha x) atm sitter jag i omklädningsrummet och dricker power kung och äter pommes med Johanna haha ;) idag blir det nog inte att göra något speciellt, skulle igentligen till Mange makers men har inga pengar så det funkar ju sådär ;)
Ska gå till läktaren nu, syns sen när jag kommer hem :)


Kony 2012

Kolla på videon, förstå exakt vad det handlar om och SPRID DET.

Sommar, resor och pengar. :(

Jag vill ha sommar, åka till nån stor stad i usa, london paris och disneyland, färga håret i alla möjliga färger, töja örat, ta industrial och pierca mig, gå på alla möjliga sorters konserter och ha massa pengar. :(
As 10 melhores cidades do mundo para fazer faculdade - Guia de Faculdades - EXAME.comTumblrwonderstruckTumblr~→ºBlue Hairº←~Struck! - pixdausPiccsy :: SearchStyle
Tumblr_m02reif3ye1qjke10o1_500_large

So!

Sitter på so'n och jobbar om kyrkor, haha orkar inte. :(
Lyssnar på någon som pratar på latin atm, kul! 
Måste åka ner till kungsbacka med madde snart också och köpa present till mamma och pappa som fyller år den 12 och 14. Kul att jag bara har 54:- också, yeah! Äckligt rick typ.
Han kollar konstigt på mig nu så haha syns när jag kommer hem!

Kållered!

Vart i kållered med mamma idag(har studie dag). Åkte till rusta, jysk, åt på donken och sånt! Glömde eye linern på maxi också. :(  95 kronor helt upp i rök typ.

Vad jag fick igår. :)

Bild 2: Zelda skyward sword limited edition - 399:- elgiganten
Bild 3: Papperskorg - Hemma 5:-(rea)
Bild 4: Bed head TIGI Masterpiece hårspray - 159:- Bell box
Bild 5 och 6: Svarta och vita converse - 199:- st (välj 2 billigaste paret halva priset)  Skopunkten
Bild 7: Blåa och svarta skosnören - vet inte hur mycket dom kostade Skopunkten

3/3-2012

Tjo!

Idag var jag först nere i stan med mamma, gick runt lite och så. :) Åkte till freeport och hittade några saker, såg dock att nästan alla affärer var nere och att nya skulle komma. Så bor du långt ifrån kungsbacka och hade tänkt åka till freeport, vänta några månader och åk istället då när butikerna har öppnat. ;)
Fick zelda- skyward sword utav mamma som jag suttit och spelat non-stop fram tills nu haha, spelet är äckligt kul!
Fick några andra saker också, men har försökt ladda upp bilden i säkert 2 timmar nu men blogg.se verkar ha något problem atm. Slänger in bilderna på sakerna jag fick samt vart dom kommer ifrån och sånt i ett inlägg imorgon då blogg.se förhoppningsvis fungerar normalt igen!

Jagvetintevadjagskaskrivahär

Blev inte att gå till ebba efter skolan, åkte istället hem och tog det lugnt. Något som jag defenitifvt behövde! Är super duper mega trött redan nu så det blir nog att sova tidigt. Atm, så sitter jag i alla fall och lyssnar på massa låtar som greg skickade! Pojken har ju grym musik smak. :o
ipeJaD
Aww bilden var för liten så det blev svart runt om, doh. :(

FREDAG!

Godmorgon!
Vaknade halv 6(skulle duscha) men såg fel på klockan så skyndade mig skit mycket i onödan! Skulle ju hunnit med att göra inpackning ju. :( Aja, kunde ju ta det lugnt sen!
Idag blir det nog att gå hem till ebba med massa fillurer och sen sova där. Mys! Så ni kommer nog inte se mycket utav mig idag/imorgon.
Äckligt gammal bild på mig och elin, men den får gå. ;)